WAK 2013

Vrijdag 24 Mei 2013 t/m Zaterdag 6 Juli 2013

Hoe meer ik fotografeer hoe vaker ik mijzelf realiseer dat als ik alleen op zoek ga naar een mooi plaatje, de foto die ik wil maken waarschijnlijk al een keer gemaakt is. Door niet alleen mijn kijk op de wereld, maar ook mij emoties toe te laten in de foto’s, probeer ik verder te kijken dan alleen een mooi plaatje. Soms is dit in de vorm van een serie, soms ook in een enkele foto. Omdat ik nooit weet wat ik tegenkom, heb ik mijn camera meestal bij mij, al is het maar tijdens een blokje om in de wijk.

De foto’s die nu in de Mezz hangen staan symbool voor de mooie dingen die, letterlijk, voortkomen uit een negatief (positively negative). Een negatief geeft een andere manier van kijken; schaduwen worden verlicht en details, die anders niet op zullen vallen, worden zichtbaar.

Op mijn website kan je een selectie vinden van een aantal series die ik het afgelopen jaar heb gemaakt. Mocht je na het zien van de foto’s nog vragen of opmerkingen hebben, dan kan je deze ook kwijt in het gastenboek op de website.

Veel plezier tijdens het bekijken van de wereld door mijn ogen.